Meniu

Termenii si conditiile de vanzare pe site-ului cartelepreplatite.ro al Companiei VIRTUALHUB SRL sunt valabile pentru achizitiile facute in Romania. Termenii si conditiile enumerate aici, impreuna cu e-mailul de confirmare, constituie contractul intre VIRTUAHUB SRL si Client pentru furnizarea de produse si servicii care pot fi obtinute prin intermediul cartelelor de reincarcare. Se vor aplica alte conditii sau termeni in functie de produsul sau serviciul achizitionat. Contractul nu poate fi modificat decat daca este convenit in scris sau prin e-mail de ambele parti.

Identificarea Vanzatorului

Vanzarile produselor oferite prin intermediul www.cartelepreplatite.ro se fac de catre compania VIRTUAHUB SRL. cu sediul in Strada Valeriu Braniste, Numar 37-39, Etaj 1, Apartament 2, Sector 3, Bucuresti, numarul de ordine la Camera de Comert din Bucuresti J40/16838/2016, cod unic de inregistrare RO 36867659, denumita in continuare VIRTUALHUB pentru concizie.

VIRTUALHUB a incheiat acorduri comerciale cu companiile care detin ofertele individuale obtinand permisiunea de a le vinde prin www.cartelepreplatite.ro

Conformitate

Toate informatiile despre produse si preturi pot fi modificate. Nu ne asumam nici o raspundere pentru erorile datorate calculatorului sau browserului utilizat de client. Toate produsele sunt disponibile in functie de stocul furnizorului la momentul comenzii.

Pretul produsului va fi cel prezentat pe factura si include TVA. Toate preturile sunt in RON. In cazul in care valoarea unei comenzi este mai mica decat totalui contravalorii cartelelor comandate din cauza unei erori de pret, clientul este notificat cu privire la eroarea survenita si rugat sa achite diferenta. In cazul in care clientul refuza, plata initiala v-a fi returnata clientului iar codurile emise vor fi invalidate.

Disponibilitatea produselor

Informatiile de pe site in legatura cu disponibilitatea unui produs nu sunt obligatorii. Desi VIRTUALHUB verifica in mod constant disponibilitatea stocului si asigura actualizarea site-ului corespunzator, exista posibilitatea ca site-ul sa nu reflecte stocul actual. In cazul in care produsul achizitionat nu este disponibil, VIRTUALHUB va notifica cumparatorul in termen de 48 de ore, indicand timpul de asteptare pentru realizarea comenzii, daca este posibil. In cazul in care clientul informeaza VIRTUALHUB ca nu este dispus sa astepte, suma platita va fi returnata clientului.

Comanda si Plata

Clientul interesat de achizitionarea unui produs sau serviciu aflat la vanzare pe site-ul www.cartelepreplatite.ro are obligatia de a verifica exactitatea detaliilor comenzii inainte de trimite comanda spre procesare. La plasarea primei comenzi, clientul trebuie sa completeze un formular cu diverse informatii personale: numele complet, adresa de email, numar de telefon, etc. Clientul creeaza si o parola. Clientul poate plati prin card de credit/debit direct pe site sau prin transfer bancar. Dupa ce a selectat o metoda de plata, clientul confirma comanda intr-un mod definitiv si irevocabil. Aceasta confirmare presupune acceptarea acestor conditii generale de vanzare. Dupa procesarea platii, aceasta nu poate fi anulata de catre VIRTUALHUB la cererea cumparatorului. Pentru plata prin card de credit sau debit pe site, clientul confirma adresa de facturare, produsul sau serviciul achizitionat si pretul total. Clientul furnizeaza numarul cartii de credit sau debit cu data expirarii si codul de securitate al cardului (CVV). VIRTUALHUB isi rezerva dreptul de a refuza sa onoreze o comanda plasata de un consumator care nu a platit total sau partial valoarea unei comenzi anterioare sau cu care sunt in curs de solutionare litigii legate de plata. VIRTUALHUB isi rezerva dreptul de a solicita clientilor detalii necesare pentru deblocarea unei comenzi. Astfel de solicitari se vor face prin e-mail. VIRTUALHUB nu isi asuma raspunderea pentru livrarile esuate cauzate de informatii eronate oferite de cumparator la plasarea comenzii.

Metode de Plata

Platile pot efectuate cu carduri de credit VISA sau MasterCard. Securitatea tranzactiilor este garantata de un sistem de plata criptat cu coduri de securitate si executat printr-un sistem Secure Sockets Layer (SSL). Prin urmare, tranzactia este considerata la fel de sigura ca o plata cu card de credit sau debit efectuata printr-un terminal POS.

Plata prin transfer bancar reprezinta o alta optiune de plata. Informatiile necesare pentru efectuarea platii sunt trimise cumparatorului care alege aceasta metoda de plata imediat ce comanda este plasata. Cumparatorul are 48 de ore din momentul plasarii comenzii pentru a transmite dovada efectuarii platii in contul VIRTUALHUB pe email la contact@cartelepreplatite.ro.  Neplata comenzii determina anularea acesteia si dreptul de a invoca neindeplinirea contractului pentru cumparator este reziliat.

Servicii Cilenti

VIRTUALHUB incurajeaza transmiterea comentariilor, intrebarilor legate de comenzi /produse sau sugestii care pot imbunatati serviciile si produsele oferite prin completarea formularului dispinibil pe sectiunea Contact a site-ului sau pe email la contact@cartelepreplatite.ro.

Proprietati Intelectuale

Acest site in ansamblu si toate materialele continute sunt protejate de drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Prin urmare nu este permisa utilizarea, modificarea, imprimarea, afisarea, reproducerea, distribuirea sau publicarea informatiilor continute in acest site fara acordul prealabil scris al VIRTUALHUB. Acest site poate contine materiale protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale unor terte parti.

Informatii Certificate si Informatii privind Terte Parti

www.cartelepreplatite.ro poate contine referinte la alte site-uri (link-uri). VIRTUALHUB isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul si materialele accesibile acestor site-uri sau care pot fi obtinute prin intermediul acestora. Orice link-uri catre alte site-uri, precum si orice alte trimiteri la informatii de la terte parti, nu vor fi in nici un fel considerate ca o aprobare explicita sau implicita de catre VIRTUALHUB. Intrebarile si comentariile referitoare la site-urile reamintite de link-uri trebuie adresate administratorilor site-ului.

Excluderea Raspunderii

Materialul de pe www.cartelepreplatite.ro poate contine informatii inexacte si erori tipografice. VIRTUALHUB isi declina orice raspundere pentru orice pierdere sau dauna cauzata sau legata de afilierea utilizatorilor site-ului la informatiile conținute in acesta. VIRTUALHUB isi rezerva dreptul de a modifica site-ul si continutul acestuia in orice moment fara notificare prealabila.

Accesul si Utilizarea Neautorizata a Site-ului

Utilizatorii site-ului au permisiunea de a consulta numai documentele specificate in meniurile site-ului. Se interzice orice incercare neautorizata de a depasi sau de a eluda protectiile site-ului, de a utiliza sistemele care ruleaza sau sunt conectate la site-ul web pentru orice alt scop decat cel pentru care au fost destinate, de a nega serviciu pentru utilizatorii autorizati. Orice astfel de actiune va fi adusa fara intarziere in atentia autoritatilor competente si urmarita in toate instantele civile si penale in conformitate cu legile si conventiile internationale actuale.

Responsabilitati si Garantii

VIRTUALHUB garanteaza ca toate cartelele de reincarcare de pe site corespund produselor sau serviciilor realizate la standarde de inalta calitate, asigurandu-se ca fiecare dintre companiile prezente pe site-ul nostru (PARTENER) organizeaza pe cheltuiala proprie, mijloacele, personalul tehnic si ce altceva este necesar in acest scop. VIRTUALHUB garanteaza ca: (a) activitatile si materialele vor fi efectuate si realizate folosind cele mai bune mijloace; b) ceea ce se va face in cadrul Contractului nu va contine elemente de natura sau scop care ar putea cauza prejudicii personale, morale si / sau personale tertilor si / sau incalcarii legilor si / sau reglementarilor; c) Produsele sau serviciile achizitionate de Client sunt realizate conform prevederilor legii aplicabile.

Forum competent

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre VIRTUALHUB si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Politica de Confidentialitate

VIRTUAHUB SRL cu sediul in Strada Valeriu Braniste, Numar 37-39, Etaj 1, Apartament 2, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Camera de Comert din Bucuresti sub numarul J40/16838/2016, cod unic de inregistrare RO 36867659, este operator de date cu caracter personal.

VIRTUAHUB SRL, prin intermediul site-ului www.cartelepreplatite.ro, colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR). 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram?

In general, datele cu caracter personal le colectam direct la tine. Altfel spus, ai control asupra tipului de informatii pe care ni le oferi. Gasesti mai jos tipurile de informatii pe care le colectam:

– Numele, prenumele si adresa de email cand creezi un cont.

– Informatii despre produsul dorit, numarul de telefon, adresa ta.

De ce colectam datele tale?

Datele tale cu caracter personal sunt colectate si prelucrate cu scopul unic de a-ti furniza produsele si serviciile disponibile pe site-ul www.cartelepreplatite.ro. Ne referim la urmatoarele situatii:

– Crearea si administrara contului tau Cartele Preplatite.

– Prelucrarea comenzilor – inclusiv facturarea acestora. 

– Solutionarea oricaror probleme referitoare la o comanda. 

– Livrarea produselor comandate. 

Pentru ca ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta de cumparare, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau de Cumparator. 

Cum protejam securitatea datelor tale?

Securitatea datelor tale personale este asigurata prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice conform standardelor industriei. 

Cat timp pastram datele tale?

Datele tale personale sunt stocate si prelucrate pe intreaga durata a existentei contului tau de client pe site-ul www.cartelepreplatite.ro si dupa inchiderea acestuia pe perioada prevazuta de legislatia in vigoare privind pastrarea documentelor financiar-contabile si arhivare.

Terte Parti

Datele tale cu character personal pot fi furnizate altor companii cu care VIRTUALHUB se afla in relatii de parteneriat numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora. Ne asiguram astfel ca datele tale sunt pastrate in siguranta, in conformitate cu legislatia in vigoare. Companiile pot fi: companiile care furnizeaza produsele disponibile pe site-ul nostru, servicii bancare, alte companii cu care avem programe comune de ofertare a produselor.

Care sunt drepturile mele?

Ai dreptul de a solicita acces la datele tale cu caracter personal, modificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii acestora. Poti retrage consimtamantul tau de a prelucra aceste date in orice moment, insa aceasta actiunea nu poate afecta orice prelucrare desfasurata inainte de retragerea consimtamatului.

Politica Cookie-urilor

VIRTUAHUB SRL cu sediul in Strada Valeriu Braniste, Numar 37-39, Etaj 1, Apartament 2, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Camera de Comert din Bucuresti sub numarul J40/16838/2016, cod unic de inregistrare RO 36867659, utilizeaza pe site-ul www.cartelepreplatite.ro cookie-uri si alte tehnologii (colectiv denumite „cookies”).

Ce sunt Cookie-urile?

Un cookie sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui browser web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre browser, de fiecare data utilizatorul cand acceseaza acel server.

De ce sunt folosite Cookie-urile?

Folosim cookie-uri pentru a recunoaște browserul sau dispozitivul tau, pentru a iti putea oferi funcții si servicii esentiale precum:

– te recunostem cand te conectezi pentru a utiliza serviciile noastre

– sa urmarim produsele adaugate in cosul tau de cumparaturi

Folosim cookie-uri si pentru alte scopuri, inclusiv:

– realizarea unor rapoarte cu scopul de a imbunatati continutul, produsele și serviciile Cartele Preplatite

– prevenirea activitatiilor frauduloase

– imbunatatirea securitatii

– pentru publicitate

Colecteaza cookie-urile date personale?

Cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate. Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta mai adaptata preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Cum pot gestiona cookie-urile?

Poti gestiona modulele cookie prin setarile browserului. Caracteristica „Ajutor” din majoritatea browserelor iti va spune cum poti impiedica browserul sa accepte cookie-uri noi, cum sa te informeze atunci cand un cookie nou este adaugat, cum sa dezactivezi cookie-urile precum si cand acestea vor expira. Daca dezactivezi toate cookie-urile din browserul tau este important de retinut ca functionalitatea site-ului si a procesului de achizitionare poate fi afectata.

Parti terte

VIRTUALHUB poate oferi unor parti terte acordul pentru a seta cookie-urile atunci cand interactionati cu site-ul nostru. Partile terte includ motoare de cautare, furnizori de servicii de masurare si analiza, retele media sociale și companii de publicitate. Aceste parti utilizeaza cookie-uri in procesul de difuzare a continutului, inclusiv anunturi relevante pentru interesele tale, pentru a masura eficacitatea anunturilor lor și pentru a efectua servicii in numele VIRTUALHUB. 

X

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Sau